2011. április 1., péntek

Soha ilyen nem volt még az április 1.

Sajnálom Enikő, de el kell hogy hagyjalak, mást szeretek, ez mind csak tréfa volt, remélem nem haragszol meg örökre, hogy nem lehetek a Tiéd! :D Soha ilyen jól nem sikerült még az április 1!!!!!


Small header for my new friends, who cannot speak hungarian: Eniko is my friend, my flatmate, she never was and never will be my girlfriend. :) We are best friends = She is one from my best friends, and we have thought this plan last summer to make better our 1st of April. Because we believe in the friendship between a man and a woman. So thank you for the congratulations, and don't forget, the Hungarian Girls are the most beautiful on the earth. :) The thruth is: Eniko has a real boyfriend, and she's not my girlfriend! :D
(More info about this day)

Na de kezdjük az elején a storyt. 2010 nyarán egy kedves ismerősöm és én elhatároztuk, hogy nagy poénnal fogunk jelentkezni a következő április eljsenén, döbbenet és a földről való állfelszedegetés fogja követni. Miért?

Ez az ismerősöm Botás Enikő, mondhatom hogy a legjobb barátaim közül is a legjobb. Mert fiú és lány közötti barátság igenis létezik, mi hiszünk benne. Lakótársam, lelkitársam, hülyetársam. De sosem volt a barátnőm, sosem volt semmi közünk egymáshoz, mégcsak nem is kavartunk! :) Ennek ellenére az évek alatt (mivel sokan láttak minket egy társaságban), számtalanszor megkaptuk, hogy mi bizony biztos d*gunk, csak nem valljunk be, illetve tuti hogy együtt vagyunk, vagy sunyiban, vagy így, vagy úgy. Ez a szituáció, és egy ilyen labda feldobása eleve garancia volt a sikerre, bár mi tudjuk, hogy hónapok múlva is lesz aki erről fog kérdezni, mert nem olvassa el ezt a bejegyzést. Remélhetőeg TE, mivel olvasod, nem fogsz később hüyeségeket gondolni. Enikővel jóban vagyunk, remélhetőleg mindig is abban leszünk, és nem akarja majd elperelni a vagyonomat. :D (És remélem h én sem az övét!) :D

Tehát kitaláltuk, hogy április 1-jén megjátszuk! :D Viszont Enikőre közben rákacsintott a szerelem, de nem elég hoyg rákacsintott, még még jól fejbe is verte, és azóta is táncoltatja. Úgyhogy kiemelt köszönet illeti a barátját Tamást (akit igaz én még csak hallomásból ismerek): Tamás, köszi! :D Jó volt, hogy poénra vetted Te is, és nem kezdtél el aggódni, problémázni, és verni a tamtamot! Egy egész napos féktelen röhögéshez járultál hozzá! :) Remélem ha hazamentem azért be leszek mutatva, aztán ihatunk is egyet utólag - erre a storyra minimum.

Így ez a történet nem húzta keresztül az Eni és az én számításaimat, megléptük amit meg kellett, 0:10 környékén, április 1-jén (csütörtök este, pénteki napot kezdvén) átállítottunk mindent. Kapcsolatban / en couple. Mindent megjelenítettünk, és közhírré tettünk, sőt, még a profilképet is átállítottuk egy 2008ban készültre, csak hogy teljes legyen az összhang! Szíveket írtunk, mindenkit lelikeoltunk, minden gratulációt megköszöntünk, és sok mindenkit etettünk azzal, hoyg nem lőttük le a poént elsőre, mikor rákérdezett. :) Ezuton utolag is az elnézéseteket kérjük.

Így nézett ki a FB oldalamon a bejegyzés péntek este 8kor:

32 like, ez az én profilomon rekortnak számít. Igaz ha a saját és a külföldi ismerőseim kommentjeit nem nézem (nekik azért annyira nem levágós), akkor csak 3 komment. De az a mennyiség, amit kaptunk msn-en, telefonon, fb üzenetben, e-mailben.... Név nélkül, hagy ismertessek 1-2 igazi csemegét... :D Nem lesz teljeskörű, de rengeteget röhögtünk ma Enivel. :D Mindegyiket kommentálnám is - már ahol van értelme. Utánuk levonom a konkluziot. :)

"juhj de meglepődtem, de grat:)" - hát még én!


"Hey I can see that you are a lucky man, me too I am going to your country to find a girl :)" (látom h szerencsés vagy, Mo-ra fogok menni én is keresni egy lányt magamnak)


"muy bien señor..."


"Én mindig mondtam, hogy nincs barátság férfi és nő között. :)" - én meg mondom, hogy van! és kitartok az állításom mellett!


"attila és tamás // hmmhmm // b eniszon vs attila és tamás // hát attilával vagy kapcsolatban // hát igen // jajó // hagyjál már bolondok napja vannnnnnnnnnn // elhiszem áááááááááááááááááááá "


"megint lemaradtam.." le bizony!


"igaz a hír? nem csak káprázik a szemem? - jól látod! ez olyan mint egy film! örülök nektek, ha tényleg igaz - film? ja mint egy romantikus film hogy jöttetek össze? kimentél Fro.-ba? - ki hát, jön jön Eni jövö heten is! :D igazából már régóta várom ezt a fordulatot! - mi a fenét nem tud meg az ember!! :D"


"Fr.-Mo. wedding: Te figy már! Fr-ból indítod legújabb e-házasságaid? Vagy mi? Ez most hogy jött? Amúgy grat! Még 1... Most akkor fiú-lány között van barátság vagy nincs?" - VAN!!!


"mit ökörködtök már Enikővel? még nem vagytok vén trottyosak hogy nem keltetek el! van valami cink amúgy Enikővel, szakítottak?"


"csak most jutott eszembe ápr.1.amúgy is tudom hogy nem jöttök össze, és kb. akkor raktok ki ilyet ha Enikőnek szerelmi bánata van azért kérdeztem meg.. nála sosem lehet tudni."


"Csííííí? Hát ez hogy? Meg mi? Asszem magyarázkodhatnál nekem egy kicsit! Majd írj, hogy mi van veled! Végre lesz már időm olvasni a naplódat! Csíííííííí................."


"Semmi uj nem jut az eszedbe? Soha nem emlitetted, hogy Enikovel alakulnak a dolgok! egyebkent reggel, ahogy meglattam a kiirast,majdnem ala irtam, hogy tuti kamu a dolog es csak meg akarjatok viccelni a nepet, de ha nem akkor bocsi es gratulalok!"


"Ez most igaz ,hogy Enikővel vagy? -- így hozta az élet! meglepo, vagy mi? Az Enikős story!??? Nagyon kicsapja a biztosítékot! Ez olyan nem is tudom .. - kinel csapja ki, es miert? mindenkinek szive joga akarmit csinalni, nem? jajj ne értsd félre! csak nekem volt furi!Nekem mindegy kivel vagy !Nah ne gondolj már rosszat rólam ....sok boldogságot nektek!!!!amúgy most ,hogy van,vissza jöttél Mo.-ra végleg?"


"na ezen kicsit meglepődtem! de csak mert nekem régebben nem meséltél ilyesmikről hogy te és az enikő .... hanem éppen ellenkezőleg! na mind1 ..." - haaat, ez most igy alakult... nem gond! sok sikert."


"Én mindig mondtam, hogy nincs barátság férfi és nő között. :)" :D:D:D:D de van! :D

és zárásképpen amin a legtöbbet röhögtem, smiley nélkül csak így simán:


"már itt volt az ideje..." - na ez nagyon durva volt... ez mutatja, hogy mennyien gondolták azt régesrégóta hogy közünk van, volt, lesz egymáshoz... pedig sosem volt, és nem is lesz :D megmaradunk lelki szemetesladanak.


és persze msn-en is volt még ezeken kívül pár ember, aki mondja hogy ejnye, milyen jól titkoltam az egészet... :D hát, nem volt titok... :)

Közös konkluzió: Sokan persze abszolut nem dőltek be, váltásban egész nap felügyeletet kellett tartanunk a FB felett, és törölni / töröltetni a hozzászolásokat, azokét akik rájöttek, és nem akartuk h lelőjék a poént a többiek előtt!! :D Aki kitalálta azoknak mindnek gratulálunk, tényleg ismernek, aki meg nem kapcsolt, az szégyellje magát! :D Ez igazából egy jó szűrés volt, akik azoknak a nagyrésze, akik am i világunkban élnek, és napi kapcsolatban vagyunk velük, azok mind tudták, kitalálták! Endre pl azt írta, hogy "hehe ti mota vagytok tavkapcsoaltban" :D és röhögött mellé! :D Ez a szűrő jol mutatta, hogy kik azok, akik a legjobban ismernek minket. Ahogy irtam, volt persze meglepetés, akikről nem gondoltuk volna, hoyg be fognak dőlni. Ők érezzék magukat sz.rul, és legkozelebb ne legyenek ennyire naívak! Mit sajnálunk a legjobban? Hogy ezt jövőre nem tudjuk ellőni még1x! :)

Ami még durva, sokak véleménye: én megmondtam, én tudtam, natessék, persze h nincs fiu és lany baratság... Ezek is viccesek voltak! :D Merhát fiú és lány között barátság igenis VAN! :D Lehet hoyg van aki erre képtelen, ezért azt vallja hogy nincs, mi nem tartozunk ebbe a csoportba. Sokan bele sem gondoltak hogy mi van? Még ha össze is akarnank jönni - amit sokadjára cáfolok.. Pont most? 1500 km-ről? 50x leírtam és elmondtam indenkinek, hogy itt leszek júliusig. Olyan emberek is kérdeztek furcsát, akikel ezt megbeszéltem. Nem mentem haza, itt vagyok még mindig Belfortban, és írom a blogot, leírtam a nap storyját, ugyis rég volt frissítés! Egyéni extra: Most kb fent kell hagynom egy évig azt, hogy egyedülálló... Különben majd magyarázkodhatok. Magamnak csináltam a bajt :)

Bocs mindenkinek aki nagyon elhitte!! :D

Eni én azt hittem amugy már hoyg teljesen elfelejtetted, és h Tamás miatt nem is lenne olyan jo poén. Viszont tegnap TE hoztad fel, és ezzel elég jó színt vittünk nemcsak a saját napunkba, hanem mindenkiébe.
Eni köszi a poént, alljon itt ez a video Neked:



(Lehet h sok az elírás de gyorsan kellett gépelnem mert az asszony kiadta az utasítást... Nembaj, ma kiadtam az utjat, és otthagytam! :D)

UPDATE: Ebben a bejegyzésben vannak az utólagos reakciók és a story vége:
http://atesy.blogspot.com/2011/04/8-het-esemenyei.html