2011. március 8., kedd

Mardi

Kronológiai sorrendben folytatván tehát a blogot :D: mindenhol a szakmai ártalom, a "kollegák" itt is tudnak szépen parkolni, kicsit sem az út közepén :D


Azt szerintem írtam, hogy a múlt hét egyetlen előadásán se kép se hang, sehol senki sem volt. :) Így mertem csinálni 2 fotót arról, hogy hogy is néz ki egy számítógép-labor egy francia egyetemen:



Az első "rendes" tanítási hetet sikerült úgy kezdeni, hétfő reggel, hogy előtte "időben" mentem aludni. 9kor akartam kelni, valószínűleg csörgött is az ebresztő, de egy halványan árnyalt homályos álomképem van arról, hogy mintha lenyomtam volna... Aha, 12 után valamivel ébredtem fel arra hogy túl kipihentnek érzem magam, hány óra van. Megláttam hogy mennyi, mondom úúúúúúú. Sebaj, ez a francia nyelvű (adatbáziskezelés) kurzus előadása lett volna úgyis.

Ezek után elmentem boltolni, hoztam nektek ismét árakat :D :D :D Az alábbi dolgok közül nem vettem mindent, csak felirogattam őket. Mindenből a legolcsóbbat néztem, itt a tesco gazdaságos az eco + néven fut, ezen termékek közül némely ebből a low-end kategóriából való.
napraforgó-olaj 1 liter, 1.32 eur; liszt T45 1kg, 0.48 eur; cukor 1kg 0.69 eur; csirkemell filé 1kg, 7 eur; darált marhahús, dobozos előrecsomagolt kiszerelés, 700g-os, 1kg-ra eső ára 11.86 eur; dobozos tej 0.62 eur; baugette 0.4 eur; reklámszatyor a kasszánál 0.15 eur, legolcsóbb tasakos csirkehúsleves 0.37 eur.

A keddi reggel 8-as tanítással indult, ahogy FB-ről már értesülhettetek is, az elvileg angolnyelven tartott tárgy előadásán egy kanyi szó nem hangzott el angolul - bár a kivetített prezentáció angolul volt, így azért a lényeget fogtam. :) Nem kezdem el most véleményezni, ha lement az első hét, és minden tárgy la. 1x, majd akkor összefoglalom, hogy kell-e kurzust cserélni, másik tárgyra jelentkezni, és ha igen, vagy nem, akkor ennek mi az oka. A 10-től tartott gyakorlat természetesen nem lett megtartva.... :D